HSV Service

Bart gaat vissen herhaald in augustus

3757
07 aug 2018

De jeugdserie Bart gaat vissen wordt komende zaterdagen herhaald op Nickelodeon. De eerste twee afleveringen worden op 11 en 18 augustus om 10.10 uitgezonden en de laatste aflevering is op 25 augustus om 9.50 op de buis.

De serie Bart gaat vissen is de opvolger van Bart leert vissen dat afgelopen jaar werd uitgezonden op Nickelodeon. Met ruim 400.000 kijkers was dit vorig jaar een grote hit. Naar aanleiding van de goede kijkcijfers en de vele positieve reacties in de doelgroep van 6-12 jaar is daarom besloten een vervolg te maken. Aangezien Bart inmiddels aardig kan vissen, is het nieuwe format in de vorm van een tweestrijd tussen Bart en Boaz gegoten.

In de aflevering op 11 augustus gaat het duo aan een stadsvijver achter de karper aan met de feederhengel. Vooral Bart lijkt een talent te hebben voor het feedervissen op karper en vangt al snel een mooie vis. Benieuwd hoe dit afloopt? Kijk dan op zaterdag 11 augustus om 10.10 uur naar Bart leert vissen in Nickelodeon.


Bart vangt al snel een mooie karper.

Streetfishing battle

Vervolgens wordt op 18 augustus de derde aflevering herhaald. Hierin vist het duo een streetfishing battle in Weesp. Deze waterrijke vestingstad is met zijn talrijke bruggen namelijk een trekpleister voor snoek, baars en snoekbaars. Voorzien van lichte dropshothengels en kunstaas vissen Bart en Boaz ook nu weer een wedstrijdje. Degene die als eerste vijf roofvissen vangt, wordt door de ander op een ijsje getrakteerd.

Tot slot wordt op 25 augustus de laatste aflevering uitgezonden. Let op: deze keer om 9.50 uur! In deze uitzending zie je een samenvatting van de eerdere afleveringen. 

Groot Jeugdvisevent

Wil je Bart en Boaz een keer in het echt ontmoeten? Op 18 organiseert Sportvisserij Nederland in samenwerking met Nickelodeon het grootste jeugdvisevent ooit in Recreatiegebied Spaarnwoude-Houtrak bij Haarlem. Jij bent van harte welkom om met al je vriendjes, vriendinnetjes en familie langs te komen en de toegang tot het event is gratis!

-> Meld je hier aan!

Het belooft één groot feest te worden met allerlei visactiviteiten zoals witvissen, karpervissen, roofvissen, streetfishing, vliegvissen en zeevissen. Naast alle super gave vis-activiteiten kun je ook op targets schieten met NERF blasters, zijn er grote springkussens en is er een echte Wipe-Out baan. Kortom, hier moet je bij zijn!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.