HSV Service

UITSLAG: Evezet Trabucco Jeugdteam wint Evezet NTC Dames en U20

4082
15 okt 2018

In een zonovergoten Landsmeer en Ilpendam viste de top van de jeugd en dames het slotweekend van de Evezet Nationale Teamcompetitie Dames en U20. Aan het Noord Hollandschkanaal werd over twee dagen volop vis gevangen. Evezet Trabucco Jeugdteam deed dit het best en mocht zich winnaar van deze nationale competitie noemen. Van Den Eynde Turboteam werd twee en het brons was voor SV Limburg 1.

Gewichten boven de tien kilo waren afgelopen weekend geen uitzondering. De top vissers onder de dames en jeugd van Nederland wisten hun net goed te vullen. Collin Besseling deed dit het best. Hij viste tweemaal naar vakwinst met 15.250 en 15.540 gram. En met de vakwinst uit het eerste wedstrijdweekend won hij daarmee het individueel klassement. Wereldkampioene Anja Groot werd individueel tweede (zes vakpunten) en Twan Swart pakte de laatste podiumplek (eveneens zes vakpunten, maar iets minder gewicht).


Alle kampioenen worden gehuldigd op het Sportvisserij Nederland Topsportgala, welke wordt gehouden op zaterdag 17 november 2018. Topsportcentrum Papendal is wederom de thuisbasis van dit grootse evenement. Alle deelnemers van de Evezet Nationale Teamcompetitie ontvangen een uitnodiging. De prijswinnaars worden in het zonnetje gezet op het podium.Collin Besseling geconcentreerd vissend

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.