HSV Service

NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming

7971
23 dec 2018

Wil je in 2019 met drie hengels of ’s nachts vissen? Bestel dan op tijd online je Derde Hengel- en NachtVIStoestemming.

In veel wateren mag het hele jaar ’s nachts worden gevist. Daarvoor heb je – naast de VISpas – de NachtVIStoestemming nodig. Wil je met drie hengels vissen, dan heb je de Derde Hengeltoestemming nodig. Beide toestemmingen kun je online bestellen via deze link. Je krijgt dan een hologramsticker toegestuurd die op de achterzijde van de VISpas moet worden geplakt (er is ook een combi hologramsticker voor wie beide extra toestemmingen wil).

De NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming zijn het hele kalenderjaar geldig en strikt persoonsgebonden. Indien je als VISpashouder meerdere VISpassen hebt, hoeft je slechts eenmaal de toestemming(en) aan te schaffen. In de de VISplanner en in Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019-2020-2021 staat met symbolen aangegeven waar beide toestemmingen geldig zijn.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.