HSV Service

Shimano Experience opent deuren in Valkenburg

4954
15 apr 2019

Shimano heeft afgelopen weekend in het Limburgse Valkenburg zijn gloednieuwe Experience Center geopend. Sportvissers kunnen hier vanaf nu terecht voor een indruk van de laatste technologische snufjes op hengelsportgebied.

Niet alleen sportvissen, maar ook andere sporten die Shimano bedient - zoals fietsen en roeien - staan continu in de schijnwerpers in het Experience Center. Bezoekers krijgen ter plekke advies en uitleg van experts bij de laatste technologische ontwikkelingen binnen hun favoriete sport.

Producten uitproberen

Producten bekijken, aanraken en uitproberen staat centraal in het Experience Center. Ook krijgen bezoekers een indruk van de (onderhoud)service die Shimano aan klanten levert. Sportvissers zullen later in 2019 ook in het Center terecht kunnen voor meerdaagse tests van hengelsportmateriaal zoals hengels en molens.


Artist impression van het nieuwe Shimano Experience Center in Valkenburg (Limburg).

Welkom

Ben jij als sportvisser nieuwsgierig naar het Experience Center? Pak dan je kans en reis eens een (mid)dag af naar de Prinses Beatrixsingel 2 in Valkenburg. Het Center is zeven dagen per week geopend en reserveren is niet nodig.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.