HSV Service

Nieuwe gezichten bij Sportvisserij Nederland

1900
25 apr 2019

Medewerkers van Sportvisserij Nederland namen deze week afscheid van hun collega Mecheline Muts. Na bijna 33 jaar werkzaam te zijn geweest in de sportvisserij, gaat zij vanaf mei met pensioen.

Mecheline heeft zich altijd ten volste ingezet voor onder meer de cursusadministratie, beurzen en andere evenementen zoals de Vissennetwerkbijeenkomsten. Per 1 mei worden haar taken overgenomen door Michaéla van Driel, die de afgelopen twee jaar werkzaam was als telefoniste en receptioniste samen met haar collega Lindsay de Haan.

Het werk van Michaéla wordt aan twee nieuwe parttime medewerkers overgedragen: Ankie Steenbeek en Emmy de Wit. Voor Ankie is haar nieuwe baan een prettig weerzien; eerder was zij bij Sportvisserij Nederland werkzaam bij de administratie van de VISpassen.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide