HSV Service

Jouw foto op de VISpas!

8756
10 mei 2019

Op de VISpas 2019 prijken vijf fraaie foto’s die afkomstig zijn uit VISbladreportages. De voorbereidingen voor de VISpas van volgend jaar starten binnenkort en daarbij schakelen we jullie hulp in voor het beeldmateriaal. Stuur ons jouw mooiste sportvisfoto en maak kans om die terug te zien op de VISpas 2020!

Sportvissen en fotografie gaan hand in hand: veel sportvissers zijn aan of op het water frequent in de weer met hun camera. Niet alleen mooie vangsten worden vastgelegd op de gevoelige plaat, maar ook allerlei andere interessante zaken die je op een visdag tegenkomt gaan op de foto. Tussen al dit beeldmateriaal zitten zonder twijfel fantastische foto’s, en daar zijn wij naar op zoek. Stuur je mooiste visfoto naar ons op en wellicht zie je jouw foto volgend jaar terug op de VISpas 2020!

Mooiste visfoto

Om je foto in aanmerking te laten komen, moet je het volgende doen. Kies jouw mooiste foto (één foto per persoon) en mail die voor 1 juli 2019 in hoge resolutie (300 dpi, geen verkleinde foto’s) naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl onder vermelding van ‘Foto VISpas 2020’. Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt van foto’s die meedingen naar een plekje op de VISpas van volgend jaar. Over de selectiecriteria en fotokeuze kan niet worden gecorrespondeerd.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.