HSV Service

Dutch Feeder Squad wint opnieuw de Evezet Top Teamcompetitie Feedervissen

3213
28 okt 2019

Dutch Feeder Squad prologeert dit jaar zijn titel Kampioen Evezet Top Teamcompetitie Feedervissen. Het team behaalde een puntentotaal van 74. Nummer twee en drie werden respectievelijk JWP Waterservice en Preston Innovations. Individueel werd Martijn Kroes, team JWP Waterservice, Nederlands Kampioen Feedervissen. Zijn teamgenoot Ramon Ansing behaalde het zilver en Frank van der Schaft, Dutch Feeder Squad, het brons.

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019 werden de laatste twee wedstrijden gevist in deze competitie. Na de wedstrijd van zaterdag was het nog steeds mogelijk dat het team Dutch Feeder Squad zou worden verslagen door JWP Waterservice met 8 punten achterstand. Voor het team van Preston Innovations was de achterstand met 16 punten aanzienlijk.

Dag zes

Maar Dutch Feeder Squad deed wat het moest doen en won in drie vakken. Met twee keer 3 punten werden slechts 9 punten gehaald in deze zesde wedstrijd en wonnen zij de dag en zij prolongeerden daarmee hun vorig jaar ook behaalde titel: Nederlands Kampioen Feedervissen Teams. De vangsten waren vergelijkbaar met die van zaterdag: voornamelijk blankvoorn en zwartbekgrondels. Er werd één snoekbaars gevangen van 50cm. Ook werd nog een mooie meerval gevangen maar deze telt helaas voor de visser niet mee en werd dan ook direct weer teruggezet. Preston werd in deze wedstrijd knap tweede met 12 punten en JWP Waterservice werd derde. Upcoming is het team van Evezet Maver-Hengelsport Sappemeer. Zij behaalden deze dag 19 punten.

Overall teams

Dutch Feeder Squad is hiermee het beste feederteam van Nederland! Zij winnen een afvaardiging naar het WK voor Teams in 2020! JWP Waterservice wordt tweede en wint een afvaardiging naar een mooie interland in 2020 en Preston Innovations wint een geldbedrag van €1000,-. Daarnaast worden in deze competitie dagprijzen uitgekeerd aan de drie eerste teams van resp. €125,-, €100,- en €75,- .

Individueel

Individueel was het tot op het laatste moment spannend. Martijn Kroes stond er het beste voor met slechts 6 punten in vijf wedstrijden maar zowel Frank van der Schaft als Ramon Ansing konden gelijk komen in punten door hun vak te winnen. Ramon had bovendien meer kilo’s gevangen. Frank van der Schaft viste dag zes echter niet (teamafspraken gingen bij Dutch Feeder Squad voor een mogelijk individueel succes). Ramon Ansing moest in zijn vak echter Marcel Boel voor zich laten en behaalde dus twee punten. Martijn Kroes wint daarmee het individueel klassement en mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Feedervissen noemen! Een knappe prestatie tussen dit feedergeweld! 

Daguitslag Individueel 6e wedstrijd Evezet TTC Feeder 2019Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.