HSV Service

Nederlands Kampioen Remco Geuze bovenaan na 1e masters bootvissen.

3087
04 nov 2019

De “Big Marlin” van schipper Hans Lodewijks lag rotsvast op het water, waardoor de deelnemers er stevig tegenaan gingen. De vangst bestond voornamelijk uit wijting, groot en klein, mooie schar en een enkele bot. Vooral tijdens de tweede en derde periode werd er goed gevangen.

De deelnemers waren aan elkaar gewaagd op deze Masters, alleen Nederlands Kampioen Remco Geuze stak er met kop en schouders bovenuit! Met maar vier klassementspunten gaat hij aan de leiding, maar met nog twee dagen van drie wedstrijden per dag kan het klassement nog helemaal op zijn kop gaan. 


De vissen hadden deze dag in ieder geval veel trek in het aangeboden aas, dat bestond uit zeepieren, kweekzagers en mesheften. Prima en ruim voldoende aas wat geleverd werd door Hengelsport Sint Maartensdijk van Eddy Opdenbrouw, waarvoor dank namens de deelnemers.

  
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.