HSV Service

Vlogster Sophie Milzink gaat vissen (video)

3330
28 nov 2019

In haar nieuwe serie ‘One of the guys’ gaat vlogster Sophie Milzink op pad met mannen en doet ze typische mannendingen. Zo wil ze in de praktijk ondervinden of ze wel écht one of the guys is. In één van de afleveringen neemt ze in Amsterdam samen met YouTuber Jesse Hoefnagels de proef op de som: hoe goed kan ze vissen?

Als begeleider én eenkoppige jury voegt de ervaren sportvisser Nathalie van den Berg zich al snel bij het duo. Aan het water legt de geboren Amsterdamse het tweetal uit hoe en waar ze moeten vissen om de roofvis aan de schubben te komen. Sophie en Jesse hebben het naar hun zin en weten uiteindelijk beiden vis in de grachten te vangen. Een knappe prestatie, want vóór de opnames hadden Sophie en Jesse nog nooit gevist! Nathalie is er zeker van: Sophie is ‘one of the guys’.

Nieuwsgierig geworden? Check de video hieronder!Vissende vrouwen

Sportvisserij Nederland wil het sportvissen onder vrouwen stimuleren en heeft mede daarom deze video gearrangeerd. Het bredere doel - ook van eerdere 'visvlogs' met Enzo Knol - is om de jeugd en vrouwen in het algemeen te enthousiasmeren voor de hengelsport.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide