HSV Service

Videopresentatie 2e jaar visstandonderzoek Zuidelijke Randmeren

4547
01 mei 2020

Sportvisserij Nederland en Sportvisserij MidWest Nederland voeren samen met de twee beroepsvissers van de Zuidelijke Randmeren (Gooimeer, Eemmeer en Nijkerkernauw) een groot, vierjarig visstandonderzoek uit op deze wateren. Van 2018 t/m 2022 wordt niet met sleepnetten (de zogenaamde zegen) op brasem, kolblei en blankvoorn gevist en wordt de visstand periodiek gemonitord.

Omdat de jaarlijkse informatieavond voor sportvissers en andere geïnteresseerden over dit onderzoek – georganiseerd door Sportvisserij Nederland en Sportvisserij MidWest Nederland – wegens de huidige coronamaatregelen niet fysiek kan plaatsvinden, hebben we een uitgebreide videopresentatie gemaakt. Daarin geven we uitleg over het onderzoek en delen we de belangrijkste bevindingen en resultaten van het tweede jaar van het onderzoek (2019-2020).

Videopresentatie

De videopresentatie is hieronder te bekijken. Wil je direct naar de ervaringen en resultaten, ga dan naar minuut 18:07.In 2021 hopen we weer een normale informatiebijeenkomst te kunnen organiseren om geïnteresseerden bij te praten over de ontwikkelingen en resultaten van het derde jaar.

Meer informatie

Meer informatie over het visstandonderzoek op de Zuidelijke Randmeren vind je hier.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide