HSV Service

Nieuw boek: Stilstaand water

2588
18 jul 2020

In het dit voorjaar verschenen boek Stilstaand water beschrijft auteur Jan Willem Jansen de verhuizing van de familie Munius richting het Zuiden, op zoek naar nieuw viswater en een menswaardig bestaan.

Generaties lang heeft de familie jacht gemaakt op de mooiste vissen om deze in hun eigen water – het Meer van Munius – vrij te laten, zodat vissers tegen betaling een recordvis konden te vangen. Als het meer tot op de grond toe bevriest, vertrekt de familie naar het Zuiden. Met het boek The Compleat Angler van Izaak Walton als overlevingsfilosofie en een vrachtwagen vol visspullen begint de familie aan de desolate tocht. Onderweg krijgen ze te maken met onverschilligheid, vechtpartijen, moord en xenofobie, want het Zuiden wil haar rijkdommen niet delen met nieuwkomers. Families die hen voorgingen, keerden gedesillusioneerd huiswaarts of stierven in een land dat geen traan om hun dood zou laten. Zal het de familie Munius wél lukken om hier voet aan de grond en vis in het net te krijgen?

Specificaties

Prijs: € 17,99.
Aantal pagina’s: 308.
Genre: thrillers & spanning
Te koop bij de lokale boekhandel of via o.a. Bol.com en Bruna.nl. ISBN: 9789463985291.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.