HSV Service

20 maart Landelijke Opschoondag - meld je aan!

1621
25 feb 2021

Toon op 20 maart liefde voor je buurt! Kom tijdens de Landelijke Opschoondag in actie tegen zwerfafval. Loop jij iedere dag een blokje om? Of laat je de hond uit? Maak er deze dag een opschoon-ommetje van. Zo maak je jouw buurt een echte zwerfafvalvrije schoonheid.

Meld nu een Landelijke Opschoondag-actie aan. Deel na je actie je foto mét #verliefdopjebuurt op social en inspireer zo buren, vrienden, familie en collega’s om ook in actie te komen tegen zwerfafval.Gratis Schoonpakket


Heb je een opschoonactie aangemeld? Alleen, met één iemand buiten je huishouden of met je gezin? Dan ontvang je in de bevestigingsmail een kortingscode, waarmee je in onze Supportershop een gratis opschoonpakket kunt bestellen. Let op: de kortingscode is alleen beschikbaar voor opschoonacties met maximaal 4 deelnemers. Bestel de materialen 6 werkdagen voor de opschoonactie, zodat je ze op tijd in huis hebt.

Campagne voor schonere waterkanten


Sportvisserij Nederland ontwikkelt in samenwerking met Nederland Schoon een campagne om waterkanten schoner te krijgen. Deze campagne is specifiek gericht op sportvissers en wordt eind april gelanceerd.


Lees er hier alvast meer over. Meer informatie vind je binnenkort op deze website en onze Facebookpagina.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide