HSV Service

Inschrijving diverse (Evezet) Top TeamCompetities

1848
07 jun 2021

Sportvisserij Nederland heeft goede hoop op het mogen organiseren van nationale wedstrijden vanaf 30 juni. Nog wel onder voorbehoud van landelijke en gemeentelijke toestemming, presenteren we daarom de nieuwe wedstrijdkalender voor de Top Teamcompetitie Dobbervissen, de Evezet Top Teamcompetitie Feeder en de Evezet Top TeamCompetitie Dames en Junioren. Schrijf je snel in!

Evezet TTC Dobbervissen Dames en Junioren

De Evezet Top TeamCompetitie Dobbervissen Dames en U20 vindt, zoals gepland, plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juli aan het Prinses Margrietkanaal in Spannenburg. Tijdens deze competitie wordt gevist in teams van 4 personen. Wacht niet te lang, want op 18 juni sluit de inschrijving! 


Evezet TTC Feedervissen

De Evezet Top TeamCompetitie Feedervissen vindt plaats op nieuwe data: vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli aan het Eemskanaal in Amsweer. Tijdens deze competitie wordt ook in teams van 4 personen gevist en ook deze inschrijving sluit ook op 18 juni. 


TTC Dobbervissen

De Top TeamCompetitie Dobbervissen vindt ook plaats op nieuwe data: zaterdag 10 en zondag 11 juli aan het Prinses Margrietkanaal in Spannenburg. Tijdens deze competitie wordt gevist in teams van 5 personen. Deze inschrijving sluit een week later, op 25 juni.Houd de website van Sportvisserij Nederland in de gaten voor actueel nieuws rondom wedstrijden.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.