HSV Service

Gezocht: adviseurs verenigingen

2808
21 jun 2021

Sportvisserij Nederland is samen met twee regionale federaties (Oost Nederland en Midden Nederland) per 1 september 2021 op zoek naar twee adviseurs verenigingen. Als adviseur verenigingen ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en begeleiden van hengelsportverenigingen in het vitaal worden en blijven als vereniging.

De functie richt zich voornamelijk op verenigingsmanagement en gemeentelijke belangenbehartiging. Hierbij houd je je als adviseur bezig met verenigingsvisie/beleid, vrijwillig kader, sportaccommodaties (op/aan het water en op de wal) en sportieve en sociale activiteiten plus belangenbehartiging en zichtbaarheid naar gemeente toe. Samen met verenigingsbesturen en kaderleden onderzoek je waar behoeften liggen en zoek je naar structurele oplossingen voor bestaande vraagstukken.
 
De adviseur verenigingen stimuleert de samenwerking tussen (hengel)sportverenigingen onderling en begeleidt hen bij kennisuitwisseling. Hij of zij is behulpzaam in het leggen van contacten met externe stakeholders zoals gemeenten. Als adviseur verenigingen ben je 32/36 uur per week werkzaam en actief wanneer de sportverenigingen actief zijn, dus ook ’s avonds en/of in het weekend.

Werkzaamheden

1.Hengelsportverenigingen ondersteunen in het vitaal worden en blijven als vereniging. Niet door symptoombestrijding, maar door in co-creatie met het bestuur en kaderleden aan de slag te gaan met de echte oorzaak van een uitdaging.
2.Organiseren van themabijeenkomsten/webinars, workshops en verenigingsavonden.
3.Helpen bij de opbouw van en het onderhouden van een lokaal netwerk van hengelsportvereniging(en) met lokale stakeholders op het gebied van sport en bewegen, van gemeente tot aan welzijn- en onderwijsinstellingen.
4.Verenigingen ondersteunen en faciliteren bij het ontplooien van activiteiten bijvoorbeeld gericht op vislessen voor kinderen, het vissen met ouderen en het realiseren van VISparels.
5.Dit in goede samenspraak met en in aansturing van de directeur van een van de drie regio’s en de centrale projectleiding vanuit Sportvisserij Nederland in Bilthoven.

Functie-eisen

Voor deze gevarieerde functie zoekt Sportvisserij Nederland een adviseur verenigingen met:

•tenminste vijf jaar aantoonbare relevante werkervaring;
•een hbo-opleiding Sport & Management en Marketing, ALO of vergelijkbaar;
•goede communicatieve vaardigheden, een presentator, workshopleider, netwerker;
•is een goede planner en organisator die in staat is prioriteiten te stellen;
•kennis van het reilen en zeilen van een verenigingssport;
•een flexibele werkinstelling met bereidheid tot werken in de avonden en uitvoeren van een divers takenpakket.

Aanbod

•gevarieerde sportfunctie in een dynamische omgeving
•goede arbeidsvoorwaarden
•salarisindicatie: equivalent aan schaal 9 of 10 van de CAO Sportvisserij Nederland
•fijne sportieve collega’s die gaan voor de teamprestatie
•werkzaam vanuit huis, met regelmaat op kantoor van de federatie (Raalte of Westervoort en/of Bilthoven.

De functie gaat uit van een jaarcontract voor de periode van 01-09-2021 t/m 31-08-2022. Sportvisserij Nederland heeft de intentie om de aanstelling bij goed functioneren en voldoende middelen na 31-08-2021 te verlengen.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan uiterlijk 7 juli 2021 per e-mail een schriftelijke motivatie met curriculum vitae vacature@sportvisserijnederland.nl. Voor meer informatie kun je bellen met projectleider Roeland Geertzen (06-57053925). De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 28.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.