HSV Service

VISblad TV: driftend over de drempel (video)

10934
20 sep 2022

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Joran Bal af naar het zuiden. Aan de Noordervaart zoekt hij Gerard van Eijk op om bij hem de kunst van het driftend vissen af te kijken. Stromend water schrikt veel recreatieve vaste stokvissers af, maar de Limburger laat aan zijn thuiswater zien dat die koudwatervrees helemaal nergens voor nodig is.

Met zijn tips & trucs helpt hij twijfelaars over de drempel en komt deze actieve en leuke dobbervisserij voor iedereen binnen handbereik. Ben je benieuwd hoe Gerard zijn dobber precies over de Noordervaart laat driften en wat dit voor vangsten oplevert? Check dan snel de nieuwe video!Meer tips in Hét VISblad

Voor meer nuttige en praktische tips van Gerard over het driftend vissen op stromend water check je het oktobernummer van Hét VISblad. Deze editie valt tussen 20 en 24 september bij de abonnees in de bus. Lees hier wat dit bomvolle nummer nog meer allemaal voor je in petto heeft!


Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland en bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken, de mooiste viswateren in Nederland en uiteenlopende typen sportvissers. Dit online sportvisprogramma bestaat ruim tien jaar en er zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar de YouTube-playlist van VISblad TV en check ook de eerdere afleveringen. Uren kijkplezier gegarandeerd!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.