VISblad TV: op rog en zeebaars! (video)

9762
23 aug 2022

In deze nieuwe VISblad TV reist presentator Joran Bal af naar de Oosterschelde. Daar heeft Robbert Kok (34) zijn strandhengels in alle vroegte aan de dijk geïnstalleerd met als missie: gericht vissen op rog! Dat is in de zomer namelijk goed mogelijk langs de Nederlandse kust.

Deze visserij – die Robbert hij omschrijft als 'high risk, high reward' – vergt echter wel doorzettingsvermogen. Om zeker te zijn van extra kans op vis, combineert hij de rogvisserij daarom met de zeebaars. In deze video laat hij zien hoe hij te werk gaat. Veel kijkplezier!


Meer tips in Hét VISblad

Meer tips van Robbert lezen en benieuwd naar de illustraties waarop zijn gebruikte montages heel duidelijk in beeld worden gebracht? Check dan het september-nummer van Hét VISblad – deze editie valt tussen 23 en 27 augustus bij de abonnees in de bus. Lees hier wat dit bomvolle nummer nog meer allemaal voor je in petto heeft!


Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland en bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken, de mooiste viswateren in Nederland en uiteenlopende typen sportvissers. Dit online sportvisprogramma bestaat ruim tien jaar en er zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar de YouTube-playlist van VISblad TV en check ook de eerdere afleveringen. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.