HSV Service

Winnaars MijnVISmaat zomer-zeevisactie

1710
01 okt 2022

In juli, augustus en september maakten vismaten kans op een shad-pakket en een cadeaubon t.w.v. € 25,- van Wesdijk Hengelsport. De vijf mooiste zoute platen zijn uitgekozen.

Op het vangstenplatform MijnVISmaat worden vooral zoetwatervissen geregistreerd, maar gelukkig komen er ook steeds meer zoutwatervissen voorbij. De mooie foto's van de afgelopen drie maanden zie je hier onder. 


2022 was een goed jaar voor de visserij op haai. Ook Jan Endevoets wilde daarvan meegenieten en stapte op bij een charterschip. Zijn succes showde hij via de MijnVISmaat app.


Aan de Friese kust ving Jesse Spoelman deze 35 cm lange bot. Als aas gebruikte hij een zager.


Daan van Houte ving deze mooie zeebaars op een diepte van 5 meter. Deze 50 cm vis vergreep zich aan een steekzager.


Zeebaars is één van de mooiste rovers van de zee. Richard Kasteleijn toont hier trots zijn gestekelde vangst. 


Michael Harms viste deze zomer op makreel. Zijn vader ving de grootste makreel van de boot en dat wilde Michael natuurlijk even delen met deze foto op MijnVISmaat.

Jan, Jesse, Daan, Richard en Michael krijgen het shad-pakket en de cadeaubon thuisgestuurd.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.