HSV Service

Vacature: Bestuurs- en directiesecretaris

4840
20 okt 2022

Planning & control bij een vereniging met bijna 700.000 leden, is dat helemaal jouw ding? Dat is de uitdaging die op je wacht bij Sportvisserij Nederland. Met jou als bestuurs- en directiesecretaris wordt er gewerkt aan kwaliteitsverbetering en worden afspraken nagekomen. Sportvissen maakt een sterke groei door en onze organisatie is volop in ontwikkeling. Groei jij met ons mee?Functie

 
Als bestuurs- en directiesecretaris ondersteun je onze vereniging en de werkorganisatie op organisatorisch en administratief vlak. Dit doe je via de Plan-Do-Check-Act cyclus voor continue verbetering en vernieuwing van zowel de besluitvorming als de uitvoering hiervan.
 
Je bevordert een goede samenwerking tussen de verschillende organen van de vereniging en de werkorganisatie. Daarnaast kun je een bijdrage leveren aan integrale projectteams en behoort ook het zelf coördineren van projecten tot de mogelijkheden. Je valt direct onder de directie.
 

Wat ga je doen?

 
 • Administratief en organisatorisch voorbereiden van vergaderingen, bijeenkomsten en events
 • Proactief bewaken van verenigings-technische en juridische aspecten
 • Ondersteunen en bewaken van de uitvoering van genomen besluiten
 • Bewaken van de procedurele voorbereiding en afhandelen van statuten/voorgeschreven bijeenkomsten/verkiezingen plus de inhoudelijke begeleiding
 • Opstellen van inhoudelijke correspondentie en zorg dragen voor tijdige afwikkeling hiervan
 

Onze nieuwe collega:

 
 • Heeft een relevante opleiding op hbo/wo-niveau
 • Is flexibel, klantgericht, integer en onafhankelijk
 • Kan goed communiceren en samenwerken
 • Is analytisch sterk
 • Heeft een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Beschikt over kwaliteiten op gebied van plannen, organiseren en adviseren
 • Heeft kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer
 • Beheerst de Engelse taal, Duitse taal is een pré

Over ons

 
Sportvisserij Nederland is dé landelijke hengelsportorganisatie die – via zeven regionale federaties, drie specialistengroepen en circa 750 hengelsportverenigingen – de bijna 700.000 aangesloten sportvissers overkoepelt. Met dit ledenaantal is Sportvisserij Nederland – lid van NOC*NSF – de op een na grootste sportbond van Nederland. Werken bij Sportvisserij Nederland betekent dat je bijdraagt aan optimale vismogelijkheden voor elke sportvisser en een gezond leefklimaat voor vissen.

Arbeidsvoorwaarden

 
Het gaat in eerste instantie om een dienstverband voor een jaar (32-36 uur p/w) met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Sportvisserij Nederland kent een eigen cao met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (waaronder een eindejaarsuitkering en Keuzen Arbeidsvoorwaarden). Salarisindicatie: CAO Rijk, schaal 11 of 12 – afhankelijk van ervaring.

Meer informatie en reageren

 
Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv dan uiterlijk 3 november 2022 naar Tineke Prins: vacature@sportvisserijnederland.nl.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Rosetta Kooistra, directeur Sportvisserij Nederland: kooistra@sportvisserijnederland.nl.

(acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.