HSV Service

Bijna 4.500 kinderen hebben dit jaar gevist met de Online Jeugdvergunning

2151
06 dec 2022

Kinderen tot 14 jaar kunnen inmiddels bij meer dan 250 hengelsportverenigingen gratis kennis maken met de hengelsport. Deze verenigingen hebben de gratis Online Jeugdvergunning geactiveerd in hun ledenadministratie. Bijna 4.500 kinderen hebben in 2022 gebruik gemaakt van deze vergunning!

Deze maand ontvangen de ouders van deze Online Jeugdvergunninghouders een herinneringsmail van Sportvisserij Nederland. In deze mail (pdf) wordt uitgelegd uit hoe hun zoon of dochter komend jaar uitgebreider van het vissen kan genieten met de JeugdVISpas of natuurlijk weer met één hengel met de Online Jeugdvergunning (pdf).
 

Van de vereniging voor beginnende jeugd

 
De Online Jeugdvergunning is voor verenigingen hét document om kinderen op een laagdrempelige manier te laten vissen en is bedoeld voor kinderen jonger dan 14 jaar, die in de eigen woonomgeving beginnen met vissen. Het document wordt al veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld in combinatie met de vislessen op basisscholen.

Via de link op de verenigingswebsite kunnen kinderen eenvoudig een op naam gestelde gratis Online Jeugdvergunning aanvragen voor het vissen met één hengel en een beperkt aantal aassoorten.


Ook voor jouw vereniging? We helpen je graag!

 
Wil jouw vereniging ook een online gratis Online Jeugdvergunning op de website aanbieden? Verenigingen kunnen zelf eenvoudig in HSV Leden (onder Instellingen - modules) de Jeugdvergunning module aanvragen. Je kunt hier ook het logo van de vereniging opvoeren en aangeven in welk water de jeugdvergunning geldig is.
 
Heeft jouw vereniging een website via Mijnhengelsportvereniging? Dan kan Sportvisserij Nederland hem voor de vereniging online plaatsen. Heeft jouw vereniging een eigen website? Dat zullen de benodigde tools worden aangereikt waarmee de module eenvoudig op de site kan worden geplaatst.
 
Kinderen die een gratis jeugdvergunning invullen en downloaden zijn meteen geregistreerd en zichtbaar in de ledenadministratie HSV Leden. Gegevens kun je als vereniging gebruiken om met de vergunninghouders te communiceren over bijvoorbeeld leuke jeugdactiviteiten.

Gratis Stekkie magazine

 
De geregistreerde kinderen krijgen vier keer per jaar gratis het Stekkie Magazine van Sportvisserij Nederland thuisgestuurd. Sportvisserij Nederland stuurt bovendien ieder jaar een e-mail naar de (ouders van) jeugdvergunninghouders, waarin ze worden geïnformeerd over de voordelen van de (Jeugd)VISpas.


 

Meer informatie 


Meer informatie voor verenigingen is te vinden in het infoblad over de Online Jeugdvergunning (.pdf).
 
Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met Rob Ceelen van Sportvisserij Nederland.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.