HSV Service

Nieuwe medewerkers Sportvisserij Nederland

1347
08 mrt 2023

Recent zijn er weer diverse vacatures bij onze superleuke organisatie ingevuld. Hieronder geven wij jou een overzicht van de nieuwe medewerkers met functie.

Frodo de Valk is sinds 1 februari strategisch HR Manager bij de organisatie. Hierbij is hij onder andere verantwoordelijk voor de modernisering van het personeelsbeleid en geeft hij leiding aan, dan wel werkt hij mee aan het uniformeren van het personeelsbeleid van Sportvisserij Nederland en de federaties.

Ook sinds 1 februari is Monique Koolen in dienst als directie- en bestuurssecretaris. Monique zal in deze functie onder meer de vereniging en werkorganisatie ondersteunen op organisatorisch vlak. Ook zal zij een bijdrage leveren aan integrale projectteams en worden ook zelf projecten door haar gecoördineerd.

Vanaf 1 maart is Christel Morawek in dienst als beleidsadviseur/belangenbehartiger. Zij zal onder meer hengelsportverenigingen gaan ondersteunen (bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van beleid) bij lokale belangenbehartiging. Zo zal zij ook assisteren bij het realiseren van draagvlak, steun en samenwerking van de gemeente met sociaal/maatschappelijke hengelsportactiviteiten en het verankeren van de hengelsport in de maatschappij.

Wij heten al onze nieuwe medewerkers van harte welkom!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide