HSV Service

Uitslag verkiezingen Vertegenwoordiging Sportvissers

3863
24 mei 2023

Van 12 t/m 21 mei konden alle VISpashouders via www.mijnsportvisserij.nl hun stem uitbrengen bij de verkiezing voor de Vertegenwoordiging Sportvissers. De negen kandidaten met de meeste stemmen zijn inmiddels bekend en vormen nu officieel deze vertegenwoordiging.

Op basis van de enkele duizenden geldig uitgebrachte stemmen, zijn de volgende negen kandidaten gekozen – met tussen haakjes per kandidaat het percentage stemmen dat zij kregen: Sander van Kooten (23.07%), Rinze van der Kooi (7,96%), Tom Huiberts (7.87%), Bart van Meurs (7,60%), Erwin Enter (7,47%), Ger van Hout (6,22%), John Willems (5,87%), Thijs de Lange (5,56%) en Yoeri Bussemakers (4,89%). In totaal waren er 19 verkiesbare kandidaten.

Sander van Kooten   Rinze van der Kooi   Tom Huiberts
Van links naar rechts: Sander van Kooten, Rinze van der Kooi en Tom Huiberts

Bart van Meurs   Erwin Enter   Ger van Hout
Van links naar rechts: Bart van Meurs, Erwin Enter en Ger van Hout

John Willems   Thijs de Lange   Yoeri Bussemakers
Van links naar rechts: John Willems , Thijs de Lange en Yoeri Bussemakers

Aanwezig bij ALV

De vertegenwoordiging zal vanaf nu een rol spelen in het adviseren van het bestuur van Sportvisserij Nederland namens de 670.000 VISpashouders annex leden. Hiervoor zal zij ook contact onderhouden met de achterban om hun wensen en ideeën te vertalen naar concrete voorstellen aan het bestuur. Als eerst gaan de negen vertegenwoordigers nu onderling bepalen wie van hen aanwezig zal zijn en mag meestemmen op de eerstkomende algemene ledenvergadering (ALV) van Sportvisserij Nederland. Deze vindt op zaterdag 10 juni plaats.

Lees hier meer over de Vertegenwoordiging Sportvissers.

Sportvisserij Nederland bedankt alle VISpashouders die hun stem hebben uitgebracht voor hun deelname en betrokkenheid.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.