HSV Service

Winactie MeeVIStoestemming - Geslaagde meet & greet met Marco Kraal

4372
05 jun 2023

Vorig jaar vroeg Wim Streefkerk de MeeVIStoestemming aan voor zijn dochter Sterre. Prompt werd hij een van de winnaars van de MeeVIStoestemming winactie: een dagje vissen met VIS TV-presentator Marco Kraal.

Foto: Vader Wim en dochter Sterre genoten van de meet & greet met Marco Kraal.

Tijdens een van de eerste voorjaarsdagen was het zover: toen kregen Sterre en Wim een masterclass methodfeedervissen van Marco Kraal. Onder de rook van hun woonplaats Drachten werd er gevist op zeelt en brasem – en met succes. De eerste brasem lag als snel op de onthaakmat en vlak voor het donker diende ook de bonusvis (een fraaie zeelt) zich aan.
 

Gratis meevissen

 
De MeeVIStoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om een dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een water uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. Als VISpashouder kun je zo dus familie, vrienden of kennissen gratis een dagje mee uit vissen nemen en kennis laten maken met de hengelsport. Je kunt per jaar maximaal drie keer de MeeVIStoestemming aanvragen (voor drie verschillende personen). Ga voor meer informatie hierover naar www.meevistoestemming.nl.


Gerelateerde berichten
28 apr 2023 MeeVIStoestemming - neem iemand gratis mee vissen! 6761 Wil jij iemand die (nog) niet vist eens jouw hobby laten beleven? Grijp dan dit jaar je kans met de MeeVIStoestemming. Hiermee mag je als VISpashouder drie keer per kalenderjaar gratis een introducé mee uit vissen nemen. De uitgelezen manier om die nieuwsgierige vriend(in), je buurman of neefje te laten ervaren wat sportvissen nou zo leuk maakt. 16 jun 2022 MeeVIStoestemming: grijp je kans! 3536 Ken jij iemand die (nog) niet vist, maar die je toch graag eens samen met jou je hobby laat beleven – bijvoorbeeld iemand die al eens belangstellend naar je vangsten heeft gevraagd? Grijp dan deze zomer je kans met de MeeVIStoestemming. Hiermee mag je als VISpashouder drie keer per jaar gratis een introducé mee uit vissen nemen. 11 okt 2021 Winnaars actie MeeVIStoestemming 2330 Wim Streefkerk, Pieter Bouma en Dick van Verseveld zijn de winnaars van de MeeVIStoestemming actie. Deze VISpashouders maakten dit jaar gebruik van de gratis MeeVIStoestemming en zijn uitgeloot om samen met hun introducé een dag te gaan vissen met een bekende sportvisser. 16 jul 2021 Wie laat jij MeeVISsen met de MeeVIStoestemming? 3756 Ken jij iemand met wie je best eens een dagje samen zou willen vissen? Iemand voor wie het vissen nog helemaal nieuw is? Die jou wel eens belangstellend naar je vangsten heeft gevraagd en die je graag kennis laat maken met de hengelsport? Dan is dit je kans. Met de gratis MeeVIStoestemming mag je als VISpashouder namelijk drie keer per jaar een introducé meenemen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.