MeeVIStoestemming - neem iemand gratis mee vissen!

6762
28 apr 2023

Wil jij iemand die (nog) niet vist eens jouw hobby laten beleven? Grijp dan dit jaar je kans met de MeeVIStoestemming. Hiermee mag je als VISpashouder drie keer per kalenderjaar gratis een introducé mee uit vissen nemen. De uitgelezen manier om die nieuwsgierige vriend(in), je buurman of neefje te laten ervaren wat sportvissen nou zo leuk maakt.

Met de MeeVIStoestemming mag jouw introducé een dag lang (van één uur voor zonsopkomst tot twee uur na zonsondergang) met maximaal twee hengels samen met je gaan vissen. De vissen die hij of zij vangt moeten altijd worden teruggezet.

Alles wat jij als aanvrager nodig hebt is je VISpas. Het document geldt alleen voor landelijk ingebracht VISpaswater. Water dat níet in de VISpas staat en alleen voor leden van de betreffende hengelsportvereniging te bevissen is, valt niet onder de MeeVIStoestemming – ook niet als jij daar als aanvrager wél lid bent.
 
Nachtvissen is niet toegestaan voor introducees, ook niet op wateren waar jij dat als VISpashouder wel mag.

Simpel en snel

De MeeVIStoestemming vraag je heel eenvoudig en snel aan. Dat doe je via www.meevistoestemming.nl. Dan krijg je de toestemming direct per email toegestuurd, zodat je morgen al samen aan de waterkant kunt zitten! Bij een eventuele controle laat je zowel je VISpas als de MeeVIStoestemming zien (een uitgeprinte versie of een download op je smartphone). Daar lees je ook meer over de voorwaarden die gelden inzake de MeeVIStoestemming.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.