Wie laat jij MeeVISsen met de MeeVIStoestemming?

3757
16 jul 2021

Ken jij iemand met wie je best eens een dagje samen zou willen vissen? Iemand voor wie het vissen nog helemaal nieuw is? Die jou wel eens belangstellend naar je vangsten heeft gevraagd en die je graag kennis laat maken met de hengelsport? Dan is dit je kans. Met de gratis MeeVIStoestemming mag je als VISpashouder namelijk drie keer per jaar een introducé meenemen.

Met de MeeVIStoestemming kun je een dag lang, van een uur voor zonsopkomst tot twee uur na zonsondergang, met maximaal twee hengels vissen. De vis die je introducee vangt moet altijd worden teruggezet. Wat je hiervoor nodig hebt? Je VISpas is genoeg! Bestel de MeeVIStoestemming vandaag nog online, dan zit je morgen al samen aan de waterkant!MeeVIStoestemming aanvragen: zo geregeld


De Als VISpashouder kun je de MeeVIStoestemming heel snel en gemakkelijk aanvragen. Je gaat gewoon naar meevistoestemming.nl, je logt in op je MijnSportvisserij-account en vult de gegevens in van je meevisser en van jezelf. De toestemming krijg je direct per e-mail toegestuurd.

Word je tijdens het vissen gecontroleerd? Dan laat je samen met je VISpas de MeeVIStoestemming zien. Dit kan een uitgeprinte versie zijn of een download op je smartphone. Je kunt de MeeVIStoestemming drie keer per kalenderjaar aanvragen, maar niet steeds voor dezelfde persoon. Je kunt wel op één dag drie verschillende meevissers meenemen. En hoe meer zielen… Neem iemand mee en win!


Vraag jij de MeeVIStoestemming deze zomer aan? Dan maak je automatisch kans op een visdag met een inspirerende sportvisser! Wat dacht je van een dagje vissen met Marco Kraal, van het populaire programma VIS TV? Zijn co-presentator Daniel Weijers? Of De Visvrouwen Paula Petiet en Nathalie van den Berg? De actie loopt tot en met 5 september van dit jaar.

 

Succes!


Valachy viste een dagje mee. Met succes!


Valachy Maduro (62) werd door zijn kennis Ed Stoop uitgenodigd om een dagje mee te vissen met de MeeVIStoestemming en liep een ware visverslaving op. Valachy vertelt:

“Op Curacao, waar ik ben geboren, had ik al wel eens wat met een handlijntje gevist, maar verder had ik geen enkele ervaring. Toch sprak de hengelsport me aan. Ik vroeg Ed er weleens naar als ik hem trof op feestjes en verjaardagen.

Toen hij me meevroeg, hoefde ik geen twee keer na te denken. We troffen het ontzettend met het weer en de temperatuur, wat natuurlijk fijn was bij zo’n eerste ervaring, en kozen aan de hand van Ed zijn VISplanner-app een mooi visplasje uit.

Van het lokvoer uitknijpen tot het op de haak prikken van de maden: het ging me allemaal heel gemakkelijk af. En dat niet alleen, al bij de eerste keer inleggen van de dobber en aas had ik beet! Een voorntje van goed 15 centimeter!

Ik kan je vertellen: dat smaakte naar meer. En met elke blank- en ruisvoorn die ik daarna ving, groeide mijn enthousiasme. Het zal voor mij dus niet bij deze ene keer meevissen blijven. Ik heb meteen een VISpas aangevraagd!”
Gerelateerde berichten
20 jun 2021 Winactie MeeVIStoestemming - win een visdag! 2947 Neem iemand mee uit vissen met de MeeVIStoestemming en maak kans op een visdag met een presentator van VIS TV of de VISvrouwen! 18 apr 2021 MijnSportvisserij - snel, eenvoudig en online 4539 Via www.mijnsportvisserij.nl kun je allerlei zaken rond je VISpas snel en eenvoudig zelf online regelen. Of het nu gaat om de status van de VISpas-bestelling, een verhuisbericht, de MeeVIStoestemming bestellen, het opzeggen van je lidmaatschap en nog veel meer. 18 dec 2020 Winnaars actie MeeVIStoestemming 2029 VISpashouders die vóór 15 oktober de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op een visarrangement bij Camping de Koeksebelt, aan de oevers van de Overijsselse Vecht. Malte de Moll (Amsterdam), Antje van der Veen-Venema (Wijnjewoude) en Uipko Hak (Winschoten) zijn de drie gelukkige winnaars van deze actie. 06 aug 2020 Uitgelicht: de MeeVIStoestemming 9806 Sportvissers met een VISpas kunnen drie keer per jaar de MeeVIStoestemming gebruiken door iemand zónder VISpas gratis mee uit vissen te nemen - een uitgelezen kans om hem of haar in het vissen te introduceren en enthousiast te maken over onze hobby. Maar wat zijn de ‘spelregels’ rond de MeeVIStoestemming precies? 24 okt 2019 Winnaars actie MeeVIStoestemming 2427 VISpashouders die dit jaar vóór 1 oktober de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op het winnen van een visweekendvoor twee personen op Resort deArendshorst aan de Overijsselse Vecht. Anne Ploeg, Aaron Vuurman en Gustaaf Robbelein zijn de gelukkige winnaars. 09 mei 2019 Meevisverhalen (video) 3733 Sportvissers maken volop gebruik van de gratis MeeVIStoestemming om familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s een keer mee uit vissen nemen. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen en verhalen van VISpashouders en hun introducés.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.