HSV Service

Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel in VIS TV (video)

2380
14 feb 2024

In de zevende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 18 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Al vroeg in de ochtend staan Tamme en Marco aan de oevers van de IJssel en werpen met shads op snoekbaars. De aanbeten zijn spijkerhard en deze buitenbocht van de rivier levert ieder een snoekbaars op. Nu deze missie geslaagd is rijden ze door naar stek twee om te feederen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

Barbeel wens

Marco maakt meteen een vliegende start en vangt een prachtige blauwneus: een typische bewoner van het stromend water. Tamme vist vooral in Friesland waar je vrijwel alleen stilstaand water hebt, maar nu hij aan de stevig stromende IJssel vist, ziet hij zijn kans om zijn lang gekoesterde droom – het vangen van een barbeel – te verwezenlijken. Na een flinke aanbeet drilt hij een sterke vis. Is dit dan de barbeel waar hij van droomde?

Dat zie je zondag 18 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.