HSV Service

Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze in VIS TV (video)

3316
21 feb 2024

In de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

De presentatoren vissen in deze aflevering vanuit de bellyboat in Den Bosch. Turend op de schermen van de dieptemeters gaan ze op zoek naar hele grote vissen. Al snel komen er enorme signalen in beeld. Dat kan maar één ding betekenen: meerval!

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


Tros wormen

Daniël presenteert zijn tros wormen voor de neus van een meerval wat resulteert in een flinke beuk op zijn hengel. Voor de camera vangt hij een prachtige meerval. Benieuwd wat de vismaten nog meer vangen?

Kijk dan zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.