HSV Service

Vissen op bot in de Waddenzee in VIS TV (video)

2173
28 feb 2024

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 3 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

De presentatoren steken eerst zelf verse wadpieren en vissen dan het opkomende tij in de hoop een bot te vangen. Een van de hengeltoppen begint flink te rammelen en de eerste bot is binnen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

Strekdam

De beet valt geheel weg, dus verkassen Daniël en Tamme naar een strekdam. Ondertussen is het weer flink omgeslagen. Of de dreigende wolken de botten doen bijten zie je komende zondag 3 maart om 09:30 uur op
RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.