Ik wil toch de papieren lijst ontvangen. Wat moet ik nu doen?

De Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren kent een driejaarlijkse cyclus. De nieuwe editie (2019 - 2020 – 2021) wordt echter niet meer standaard meegestuurd met de VISpas om het milieu te sparen én om kosten te besparen.

De afgelopen twee jaar hebben sportvissers kunnen aangeven of ze met www.visplanner.nl en/of de VISplanner app willen vissen of een fysieke lijst gebruiken voor hun visserij. Niet iedereen heeft namelijk een smartphone. 

Het is ook niet meer nodig om de papieren versie van de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren op zak te hebben. De VISplanner app is immers ook rechtsgeldig en altijd up-to-date. Meer dan 80% van de sportvissers maakt hier inmiddels al gebruik van. Zij zullen het ‘dikke boekje’ dus niet missen.

Voor wie dit toch graag wil meenemen naar de waterkant (indien niet bijgesloten bij de VISpas), biedt Sportvisserij Nederland de mogelijkheid om de papieren lijst gratis op te halen bij een verkooppunt van de VISpas of deze na te bestellen in onze webshop.
Voor iedereen die wel een papieren lijst wil ontvangen is die nog gewoon beschikbaar.

Geef zelf aan of je het boekje nog wilt ontvangen op www.mijnsportvisserij.nl

Op www.mijnsportvisserij.nl kun je aangeven dat de papieren lijst wilt blijven ontvangen

2. Registreer je eenmalig of log hier in
3. Kies 'Viswaterlijst' in het menu (koppel indien nodig nu eerst je VISpassen aan je account onder 'VISpassen) 
4. Zet indien nodig het schuifje op 'Papier' en klik op 'Wijzigingen opslaan'

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.