Wat kost de VISpas?

De kosten voor de VISpas worden bepaald door je leeftijd en de gekozen hengelsportvereniging, maar de prijs ligt gemiddeld rond de €35,- Het kan daarnaast zijn dat de vereniging eenmalig inschrijfgeld vraagt voor nieuwe leden. 

Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar. De kosten van een VISpas zijn opgebouwd uit een landelijke afdracht aan Sportvisserij Nederland, een federatieve afdracht voor de regionale belangenbehartiging en de contributie van de vereniging zelf.

Word je ook nog lid van een andere hengelsportvereniging, dan betaal je de afdrachten aan Sportvisserij Nederland en de federatie niet nog eens maar alleen de kosten voor de aanmaak van de Extra VISpas (€3,50) en het lidmaatschapsgeld van die vereniging. De Extra VISpas is direct aan te vragen via www.vispas.nl. Je kunt de eventueel betaalde dubbele afdracht via onze website terugvragen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.