Waar kan ik de JeugdVISpas kopen?

De JeugdVISpas is eenvoudig te bestellen via www.vispas.nl. Afrekenen kan nu zowel via IDEAL, Mastercard, Bancontact, PayPal en VISA.

De JeugdVISpas is het lidmaatschapsbewijs van een vereniging. Op de VISplanner of in de lijsten van viswateren staat waar je mag vissen. Je dient lid te worden bij een vereniging om de JeugdVISpas te bemachtigen. Als je nog geen lid bent van een vereniging, dan kun je de JeugdVISpas online kopen of bij de hengelsportvereniging en/ of hengelsportzaak/dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Je krijgt bij het verkooppunt een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap mee, met de bovenkant kun je direct gaan vissen en deze is een maand geldig. Door de onderkant (Aanvraag Definitief Lidmaatschap) op te sturen naar Sportvisserij Nederland zorg je ervoor dat wij de JeugdVISpas voor je kunnen aanmaken. Deze JeugdVISpas wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van ‘Aanvraag Definitief Lidmaatschap’ opgestuurd.

De kosten voor de JeugdVISpas zijn afhankelijk van de gekozen hengelsportvereniging, maar de prijs ligt gemiddeld rond de €20,-.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.