Wanneer ontvang ik mijn JeugdVISpas?

Bestaande leden

Als je vóór 5 december hebt betaald, ontvang je de JeugdVISpas vóór 1 januari. Als je een machtiging hebt afgegeven, ontvang je rond half december de nieuwe JeudVISpas al.

Sportvisserij Nederland helpt veel verenigingen met de ledenadministratie en stuurt de JeugdVISpassen drie weken na betaling toe. Na betaling staat er een tijdelijk bewijs van lidmaatschap klaar in Mijnsportvisserij

Een beperkt aantal hengelsportverenigingen verstrekt zelf nog de JeugdVISpassen naar de leden. Sportvisserij Nederland levert de JeugdVISpassen dan eind november aan bij hen. Het is daarna aan de vereniging wanneer zij de JeugdVISpassen aan hun leden verstrekken. Sommige doen dit op hun vaste ledenavonden, anderen zullen dit gewoon per post doen.

De sportvissers die geen lid zijn van een hengelsportvereniging ontvangen half november van Sportvisserij Nederland een acceptgiro voor betaling van de Kleine VISpas. Als zij deze tijdig betalen ontvangen zij voor 1 januari van het nieuwe jaar hun Kleine VISpas.

Nieuwe JeugdVISpas gekocht

Leden die onlangs een JeugdVISpas online of in de winkel hebben besteld, en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) hebben ontvangen, kunnen de status van hun bestelling bekijken via “status aanvraag”.

Een VBL is één maand geldig en hiermee mag je direct naar de waterkant. De definitieve JeugdVISpas ontvang je normaal gesproken binnen drie weken thuis. Let op: als je de JeugdVISpas online hebt besteld, ontvang je automatisch een VBL per mail. Deze kan in je spambox terecht zijn gekomen.

Mocht je de JeugdVISpas niet binnen drie weken hebben ontvangen, stuur dan een e-mail met je vraag, NAW-gegevens en VBL-nummer naar vispas@sportvisserijnederland.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide