Waar kan ik een MeeVIStoestemming aanvragen?

In uw profiel van www.mijnsportvisserij.nl kun je links in het menu klikken op 'Meevissen'. In dit menuscherm kun je een MeeVIStoestemming bestellen door de gegevens van een Meevisser op te geven. De PDF van de MeeVIStoestemming wordt naar de VISpashouder gemaild. 

Als VISpashouder kun je drie verschillende personen meenemen bij het vissen, tevens kun je de passie van het vissen aan meerdere personen per dag overbrengen. 

De MeeVIStoestemming is alleen geldig als samen met de VISpashouder wordt gevist, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet. De MeeVIStoestemming is alleen overdag geldig(één uur voor zonsopkomst tot twee uur na zonsondergang) en voor maximaal twee hengels vissende op de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren staan. Deze wateren staan tevens op www.visplanner.nl met de VISpas als 'benodigd document'. Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide