De VISplanner App werkt niet op mijn toestel. Wat nu?

De VISplanner App werkt niet op mijn toestel. Wat nu?


Vissen natuurlijk!

Als de VISplanner app niet werkt op uw telefoon of tablet zijn er twee alternatieve manieren om toch te kunnen gaan vissen.

1. Gebruik de Mobiele website van de VISplanner.

Als u verbinding maakt met internet en surft naar de Mobiele website van de VISplanner dan vormt die website, samen met uw VISpas, de wettelijk vereiste toestemming om te kunnen vissen.

2. Download de Gezamenlijke lijst van Nederlandse VISwateren in PDF formaat.

U kunt de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren op uw mobiele telefoon zetten als PDF bestand. Dat PDF bestand is, net zoals de app en/of mobiele website samen met uw VISpas, de wettelijk vereiste toestemming om te kunnen vissen.

Als u deze lijst thuis alvast downloadt, dan u heeft u er geen internetverbinding voor nodig tijdens het vissen.


Storing melden.

Als de VISplanner app niet werkt op uw telefoon of tablet, dan helpt het soms om de app in zijn geheel te verwijderen en opnieuw te installeren.

Als dat ook niet werkt, dan kunt u ons via dit formulier melden welke merk en type telefoon of tablet u gebruikt. Mochten er meer klachten binnenkomen over één bepaald type toestel, dan kunnen de technici van onze software leverancier daar naar kijken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.