Wanneer kan ik mezelf als nieuw lid aanmelden en een VISpas kopen voor het nieuwe jaar?

Internet.

De VISpas voor het nieuwe jaar is via internet te bestellen vanaf begin december. Dat kan exact op 1 december zijn, maar dat kan ook twee dagen eerder of later zijn, afhankelijk van hoe het weekend valt.

Let dus altijd heel goed op welk jaartal er in beeld verschijnt op www.vispas.nl. Als het oude jaartal nog in beeld staat, dan kunt u de VISpas voor het nieuwe jaar nog niet bestellen.

Een veilige datum om aan te houden is 5 december. Als u op- of na 5 december een VISpas koopt op www.vispas.nl dan krijgt u altijd de VISpas van het nieuwe jaar.

Winkel.

Als u de VISpas in een winkel koopt, dan kan het zijn dat zowel voor het oude jaar als voor het nieuwe jaar VISpassen worden aangeboden. Let er in de winkel dus goed op dat het juiste jaartal vermeld staat op uw aanmeldformulier.

Dit is belangrijk omdat Sportvisserij Nederland geen VISpassen voor het nieuwe jaar kan leveren naar aanleiding van formulieren uit het oude jaar.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.