Wat zijn de opzegtermijnen?

VISpas en JeugdVISpas

De VISpas en de JeugdVISpas zijn het bewijs van lidmaatschap van een hengelsportvereniging. Je kunt je lidmaatschap ieder jaar opzeggen tot uiterlijk 1 oktober. Daarna wordt het lidmaatschap met één kalenderjaar verlengd. Lees hier alles over het opzeggen van een VISpas.

VISblad

Het VISblad is een abonnement. Je kunt hem dus het hele jaar door opzeggen. Wel moet de opzegging tenminste één maand voor afloop van de abonnementsperiode binnen zijn bij Sportvisserij Nederland. Opzeggen van het VISblad kan met dit formulier.

Kleine VISpas

De Kleine VISpas heeft geen opzegtermijn. Je kunt hem het hele jaar door opzeggen wanneer je maar wilt, zelfs als je voor het lopende jaar nog niet betaald hebt. Lees hier alles over het opzeggen van een Kleine VISpas.

NachtVIStoestemming en derdehengeltoestemming

Voor de NachtVIStoestemming en de derde hengeltoestemming geldt hetzelfde. Er is geen opzegtermijn. Je kunt deze toestemmingen het hele jaar door opzeggen wanneer je maar wilt, zelfs als je voor het lopende jaar nog niet betaald hebt. Lees hier alles over het opzeggen van de NachtVIS- en/of derdehengeltoestemming.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.