Wanneer ontvang ik mijn VISpas?

Voor bestaande leden geldt:

Als je vóór 5 december hebt betaald, ontvang je de VISpas vóór 1 januari. Als je een machtiging hebt afgegeven, ontvang je half december de nieuwe VISpas voor het volgende kalenderjaar. 

Sportvisserij Nederland helpt veel verenigingen met de ledenadministratie en stuurt de VISpassen drie weken na betaling toe. Na betaling staat er een tijdelijk bewijs van lidmaatschap klaar in Mijnsportvisserij

Een beperkt aantal hengelsportverenigingen distribueert zelf de VISpassen naar de leden. Sportvisserij Nederland levert de VISpassen dan eind november aan bij hen. Het is daarna aan de vereniging wanneer zij de VISpassen aan hun leden verstrekken. Sommige doen dit op hun vaste ledenavonden, andere zullen dit gewoon per post doen.

De sportvissers die geen lid zijn van een hengelsportvereniging ontvangen half november van Sportvisserij Nederland een acceptgiro voor betaling van de Kleine VISpas. Als zij deze tijdig betalen, ontvangen zij vóór 1 januari van het nieuwe jaar hun Kleine VISpas.

Voor nieuwe leden geldt:

Leden die onlangs online of in de winkel de VISpas hebben besteld, en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) hebben ontvangen, kunnen de status van hun bestelling bekijken via 'status aanvraag'.

Een VBL is één maand geldig en hiermee mag je direct vissen. De definitieve VISpas ontvang je normaal gesproken binnen drie weken thuis. Let op: als je de VISpas online hebt besteld, ontvang je automatisch een VBL per e-mail. Deze kan in je 'ongewenste mail' terecht zijn gekomen.

Mocht je de VISpas niet binnen drie weken hebben ontvangen, stuur dan een e-mail met je vraag, NAW-gegevens en VBL-nummer naar vispas@sportvisserijnederland.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.