Wanneer ontvang ik mijn VISpas?

Als je vóór 5 december hebt betaald, ontvang je de VISpas vóór 1 januari. Als je een machtiging hebt afgegeven, ontvang je rond half december de nieuwe VISpas al.

De VISpassen (VISpas, jeugdVISpas) voor de leden van hengelsportverenigingen worden door Sportvisserij Nederland in de 2e helft van november aan de hengelsportverenigingen verzonden. Het is daarna aan de vereniging wanneer zij de VISpassen aan hun leden verstrekken. Sommige doen dit op hun vaste ledenavonden, anderen zullen dit gewoon per post doen.

De sportvissers die geen lid zijn van een hengelsportvereniging ontvangen eind november van Sportvisserij Nederland een acceptgiro voor betaling van de Kleine VISpas. Als zij deze tijdig betalen ontvangen zij voor 1 januari van het nieuwe jaar hun Kleine VISpas.

Nieuwe VISpas gekocht

Leden die onlangs een VISpas online of in de winkel hebben besteld, en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) hebben ontvangen, kunnen de status van hun bestelling bekijken via “status aanvraag”.

De VBL is één maand geldig en hiermee mag je direct naar de waterkant. De definitieve VISpas ontvang je normaal gesproken binnen drie weken thuis. Let op: als je de VISpas online hebt besteld, ontvang je automatisch een VBL per mail. Deze kan in je spambox terecht zijn gekomen.

Mocht je de VISpas niet binnen drie weken hebben ontvangen, stuur dan een e-mail met je vraag, NAW-gegevens en VBL-nummer naar vispas@sportvisserijnederland.nl.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.