Ik ben de lijsten kwijt, wat nu?

Gezamenlijke lijst van Nederlandse VISwateren kwijt?


Als je je papieren viswaterlijst (Gezamenlijke lijst van Nederlandse VISwateren) kwijt bent, kun je deze altijd nabestellen in onze webshop of ophalen bij de lokale hengelsportwinkelier.

Niet standaard meer op papier


VISpashouders en nieuwe leden ontvangen niet automatisch meer de Gezamenlijke Lijst op papier, om het milieu te sparen en kosten te besparen. De gratis VISplanner (beschikbaar als website en app) is hier het alternatief voor. De VISplanner geeft heel gebruiksvriendelijk op kaart aan waar je wel en niet mag vissen en welke voorwaarden er gelden. De VISplanner is bovendien altijd actueel. Lees hier meer over de vervanging van het boekje.

De afgelopen twee jaar hebben sportvissers kunnen aangeven of ze met www.visplanner.nl en/of de VISplanner app willen vissen of een fysieke lijst gebruiken voor hun visserij. De dekkingsgraad van de smartphone ligt inmiddels boven de 90% en veel leden hebben de Gezamenlijke Lijst niet meer nodig.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.