Welke voorwaarden gelden voor iemand met de MeeVIStoestemming?

De MeeVIStoestemming wordt altijd door de VISpashouder besteld (je hebt je VISpasnummer nodig om te kunnen bestellen) en is bedoeld om mensen gratis onder begeleiding van een ervaren sportvisser kennis te laten maken met de sportvisserij.

Per 'meevisser' is het per jaar slechts één keer mogelijk om gratis met de VISpashouder via een MeeVIStoestemming een dag te vissen.

De MeeVIStoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de VISpashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet altijd worden teruggezet. De MeeVIStoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2 hengels. De MeeVIStoestemming is uitsluitend geldig op de wateren die wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren staan, dan wel de wateren die op de VISplanner staan waarbij 'VISpas' als benodigd document staat. 

-> Bestel de MeeVIStoestemming

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.