Bart leert vissen

Seizoen 2018: start 10 juni


Komende zondag 27 mei om 10 uur worden eerste en tweede aflevering van de televisieserie Bart leert vissen herhaald op Nickelodeon. Zondag gaan Bart en Boaz eerst met de vaste stok vissen op witvis en daarna gaan ze karpervissen. De week erop volgen aflevering 3 en 4 en vanaf 10 juni begint de nieuwe serie Bart gaat vissen.

Seizoen 2017


Nickelodeon-presentator Bart Boonstra weet niets van sportvissen, maar daar komt snel verandering in! Hij krijgt namelijk les van Viskid Boaz en hun avonturen zijn in mei en juni vier weken lang iedere zondagochtend om 09.35 uur te zien op Nickelodeon.Viskid Boaz weet van wanten!

Waar de jeugd normaal gesproken leert vissen van volwassenen, zijn de rollen in Bart leert vissen juist omgedraaid: Bart Boonstra is de beginner en Viskid Boaz de expert.


Bart Boonstra, presentator bij Nickelodeon, leert vissen!

Nederlands bekendste jonge sportvisser – met een eigen YouTubekanaal vol visvideo’s – neemt Bart mee naar de waterkant om te laten zien hoe leuk, makkelijk en spannend sportvissen is. In de vier uitzendingen van tien minuten gaan ze vissen met de vaste hengel, snoeken met kunstaas, penvissen op karper en met de vaste hengel en topelastiek vissen op karpertjes.

Uitzendschema


Afl. 1 – Met de vaste hengel in de bebouwde kom. Zondag 14/5 om 09:40. (Herhaling woensdag 17/5 om 13:25)
Afl. 2 – Penvissen op karper. Zondag 21/5 om 09:40: (Herhaling woensdag 24/5 om 13:20)
Afl. 3 – Snoeken met kunstaas. Zondag 28/5 om 09:40: (Herhaling woensdag 31/5 om 13:20)    
Afl. 4 – Karpervissen met topelastiek. Zondag 04/6 om 09:40: (Herhaling woensdag 07/6 om 13:20)

Zodra de serie is afgelopen, wordt deze nog een keer helemaal herhaald op Nickelodeon. De afleveringen zijn bovendien terug te kijken op www.nickelodeon.nl/bartleertvissen en via de gratis Nickelodeon app.
Kennismaking

De uitzendingen zijn erop gericht om kinderen van 6 tot 12 jaar te bereiken en enthousiast te maken voor het sportvissen. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is als het goed is de aanleiding leiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan. Want dat is natuurlijk de plek waar je pas echt leert vissen.

De televisieserie laat zien dat dit vaak dichtbij huis en met weinig materiaal al prima kan. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft hier zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage aan geleverd. 

Divide