Vis & water

Zwemevent Pampus 28 augustus

2447
15 aug 2016

Rond Forteiland Pampus vindt op 28 augustus voor de vijfde keer het Blauwe Hart-zwemevent plaats. Recreatie- en wedstrijdzwemmers kunnen meedoen aan deze unieke openwatertocht in het Markermeer: een fantastische belevenis in het Blauwe Hart van Nederland. Sportvisserij Nederland sponsort dit evenement.

Dit jaar is er de mogelijkheid te trainen voor het zwemmen in open water. De zwemcoaches van Swimfantastic bieden drie speciale trainingen aan waardoor je nog beter bent voorbereid op de omstandigheden.

Iedereen die kan zwemmen, kan meedoen. Jong (vanaf 12 jaar) en oud, wedstrijdzwemmer of recreant: er is voor iedereen een afstand die in eigen tempo kan worden afgelegd. Een rondje om het eiland is 900 meter. De recreatieve zwemmer kan kiezen voor één of twee ronden, de wedstrijd gaat over drie ronden. Beleef de weidse natuur van het IJsselmeergebied en zwem mee in het meest uitgestrekte landschap van Nederland!Het blauwe Hart


Het zwemevent wordt georganiseerd door Samenwerkingsverband Het Blauwe Hart in samenwerking met forteiland Pampus. Wij zetten ons in voor een gezond en vitaal IJsselmeergebied, het grootste zoetwatermeer van West-Europa. De bijzondere kwaliteiten van het IJsselmeergebied, waar vissen en vogels goed kunnen leven en je de open horizon nog echt kan beleven, zijn van groot belang voor Nederland.

Deelname


Deelname aan de zwemtocht kost 30 euro. Dat is inclusief een retourtje met de boot naar Pampus. Met een deel van dit inschrijfgeld gekostigen wij het zwemevent. Met het andere deel steun je het werk van Het Blauwe Hart.

-> Lees er hier meer over en schrijf je in!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide