Vis & water

Groot sportvisonderzoek: geef je mening!

7396
24 nov 2016

Sportvisserij Nederland wil een actueel beeld krijgen van de wensen van haar achterban en voert daarom een groot sportvisonderzoek uit. Deze online enquête is dé uitgelezen kans om jouw stem te laten horen. Doe mee! Invullen kan nog t/m 30 november.


Het grote Nederlandse sportvisonderzoek geeft jou de kans om je mening te geven over thema’s als het Nederlandse viswater, de visstand en de VISpas. Ook komt in de enquête aan bod hoe, waar en hoe vaak je vist.

Of je nu veel of weinig aan de waterkant vertoeft: elke mening telt. Iedere sportvisser kan meedoen aan dit onderzoek. Daarmee help je Sportvisserij Nederland om haar beleid en werkzaamheden beter af te stemmen op de huidige behoeften van de sportvisser.

Vul direct in!


Hoe meer sportvissers de enquête invullen, des te beter. Laat deze kans dus niet ongezien voorbijgaan! Het invullen van de enquête duurt hooguit 10 minuten.


Indien deze link niet werkt, ga dan naar: https://onderzoekstool.nl/aa/sportvisonderzoek

Let op: invullen kan nog t/m 30 november.

Waardevolle informatie


Zo’n 200.000 sportvissers ontvingen afgelopen week al een e-mail met een uitnodiging voor deelname aan de enquête. Behoor jij tot deze groep en heb je de enquête nog niet ingevuld? Doe dit dan alsnog! Deze groep ontvangt binnenkort nog een e-mail als laatste reminder.

Het spreekt voor zich dat de ingevulde gegevens vertrouwelijk worden behandeld en alleen voor dit onderzoek worden gebruikt.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.