Vis & water

VISpas 2017 komt eraan!

18353
03 okt 2016

2016 zit er nog lang niet op, maar de voorbereidingen voor VISpas 2017 zijn al in volle gang! In november worden de eerste passen al het land in gestuurd naar de verenigingen en sportvissers en vanaf begin december kun je de VISpas 2017 online bestellen via www.vispas.nl.

Uiteraard kun je straks, vanaf december, ook gewoon terecht bij je lokale hengelsportwinkel. Wil je er zeker van zijn dat je de VISPas 2017 op tijd binnen hebt? Zorg dan dat je tijdig je contributie aan je hengelsportvereniging overmaakt, of maak gebruik van de automatische incasso van je vereniging.

Bij de sportvissers die een machtiging hebben afgegeven, wordt begin november het bedrag voor VISpas 2017 geïncasseerd. De sportvissers die geen machtiging hebben afgegeven maar voor acceptgiro hebben gekozen, zullen deze half november per post ontvangen. Als je vóór 2 december betaalt, ontvang je de VISpas 2017 voor het einde van het jaar thuis.

Hieronder zie je een voorbeeld van de VISpas 2017, we vinden 'm minstens net zo mooi als zijn voorgangers!Geen boekje meer: gebruik de VISplanner op je telefoon!

Sinds 2015 is de VISplanner – in combinatie met de VISpas – wettelijk geldig als toestemming om te mogen vissen in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan. Het ‘dikke’ boekje hoeft dus niet meer mee naar de waterkant. De VISplanner heb je op je smartphone altijd bij de hand, is veel gebruiksvriendelijker, altijd actueel en je spaart het milieu ook nog eens.


Toch een boekje ontvangen?

In 2016 heeft iedereen net als vorige jaren 'gewoon' de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren bij de VISpas ontvangen. Deze is geldig in 2016, 2017 en 2018. Vanaf 2017 zullen leden de lijst niet meer standaard ontvangen. Deze is wel online te bestellen. Indien je toch een papieren lijst wilt ontvangen, geef dit dan direct door via http://www.viswaterlijst.nl.

Vragen over de VISpas?

Bekijk dan eens onze Veel gestelde vragen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.