Vis & water

Visma 2017: plattegrond, merken en meer (video)

6546
02 mrt 2017

Op 3, 4 en 5 maart vindt in Rotterdam Ahoy de Visma plaats. Hengels, boilies, shadjes, dobbers, visvakanties, boten; alles wat de sportvisser begeert is te vinden op de 49e editie van Visma in Ahoy Rotterdam. Sportvisserij Nederland vind je in stand nr 20. Check de plattegrond en bestel online kaarten met korting!

Nederlands beste hengelsportbeurs VISMA maakt afgelopen jaren flink progressie! Zo zijn er ten opzichte van 2016 opvallend veel (nieuwe) groothandels en hengelsportmerken die een plaats op de beursvloer hebben gereserveerd. Dat betekent voor de bezoeker automatisch veel nieuwe informatie over de 2017 productlijnen én uiteraard veel updates over de laatste ontwikkelingen op hengelsportgebied.

Bekijk een video-impressie van de vorige editie in 2016:


Kortom, flink wat extra sportvisinformatie en ondersteuning bij de activiteiten tijdens VISMA 2017! Veel grote merken gaan de samenwerking aan met de organisatie om het randprogramma te organiseren. Daarover elders op deze site en tijdens de komende dagen meer informatie!

Weten wie er present zijn in Rotterdam? Check de deelnemerslijst: klik hier!

Kids t/m 13 jaar gratis


Op de inmiddels bekende Stekkie Kids Route kunnen de kids tijdens VISMA 2017 aan de hand van een stempelkaart hun opdrachten op de beursvloer vervullen en als beloning de ­goodiebag bij Sportvisserij Nederland stand in ontvangst nemen!
Vis TV op de Visma


Het Vis TV team vind je uiteraard ook op de Visma dit jaar: Ed en Marco zijn maar liefst alle drie de dagen aanwezig!Plattegrond en kaarten

Check de plattegrond (klik op de afbeelding voor grote weergave):

-> Bestel direct kaarten online

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.