Vis & water

Vissen tellen tijdens de Week van Ons Water

3528
10 mei 2017

van vrijdag 12 tot en met zondag 21 mei is de Week van Ons Water. Tijdens deze week kun je mee doen aan allerlei activiteiten die met water te maken hebben. Sportvissers kunnen hun vangsten Registreren op www.mijnvismaat.nl of via de App en maken kans op mooie prijzen.

We kunnen niet zonder water en Nederland is een waterland pur sang.  Schoon, veilig en voldoende water is echter niet vanzelfsprekend. Daarom wordt er tijdens de Week van Ons Water extra aandacht gegeven aan water. Water is super belangrijk voor de mens en natuurlijk al helemaal voor de vissers en onze geliefde vissen.


Er zijn veel organisaties die werken met water. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Rijk, Rijkswaterstaat, het waterschap of hoogheemraadschap, het drinkwaterbedrijf, de gemeente en de provincie en natuurlijk Sportvisserij Nederland.

Door vangsten te registreren kun jij als sportvissers een eigen bijdrage leveren over het water en wat er in dit water leeft. 

De vijf VISmaaten met de mooiste vangst, de meeste vissen, de leukste foto en de meest bijzondere vangsten gedurende de week van ons water winnen een door Ed en Marco gesigneerde pet én mogen een prijs uitzoeken uit onze webshop (actioncam uitgesloten).

Voer dus tussen 12 en 21 mei jouw vangst in op www.mijnvismaat.nl of via de App. Meer informatie over de Week van Ons Water lees je hier. 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide