Vis & water

Vissengids bij vissen tellen

3275
18 mei 2017

Deze hele week is het de Week van Ons Water. Omdat dit keer het thema ‘Schoon Water’ is, gaan we de hele week vissen tellen. Een handige tool bij het vaststellen wat je hebt gevangen, is de Vissengids app.

De Vissengids applicatie is gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple Store. De app geeft informatie over alle Nederlandse zoewater- en zeevissen, inclusief beeldmateriaal. Je zoekt eenvoudig op alfabet, naam of trefwoord. Ideaal wanneer je een vis vangt maar geen idee hebt wat voor soort je aan de haak hebt geslagen. Verder geeft ook informatie over herkenning, verspreiding en voedsel van iedere vissoort.

Week van ons Water

De Week van ons Water staat dit keer in het teken van ‘Schoon Water’. Naast de vele leuke activiteiten die er deze week zijn, gaan we ook vissen tellen. Jij kunt ook meedoen via MijnVISmaat. Geef de hele week je vangsten door en maak kans op leuke prijzen. Meer over de Week van ons Water vind je hier en meer over de MijnVISmaat- actie vind je hier.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide