Vis & water

Barbeeldag 2017 groot succes! (video)

5060
27 sep 2017

Zaterdag 23 september is bij Veessen aan de IJssel de derde barbeeldag gehouden. Net als de vorige edities was dit een unieke kans om kennis te maken met een spectaculaire visserij op een unieke riviervis.

Naast lezingen door beroemde barbeelvissers uit binnen- en buitenland, werd er op het terrein ook gevist door een aantal barbeelcracks. Niet alleen werden er deze dag diverse prachtige barbelen gevangen, maar werd ook volop én zonder geheimen praktijkinformatie over techniek, materiaal en aassoorten verstrekt.
Uitleg door cracks én live vangsten aan de waterkant.


Jong en oud

Dat barbeel steeds meer sportvissers aanspreekt, blijkt uit het grote aantal aanwezigen: ruim 1.000 mensen waren verspreid over de dag aanwezig. Opvallend was het grote aandeel jongeren, die tijdens deze dag overigens zelf ook op barbeel konden vissen.

Vast staat dat de organisatoren Sportvisserij Oost Nederland en Sportvisserij Midden Nederland terug kunnen kijken op een perfect en goed bezocht evenement.

Lees ook:Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.