Vis & water

Meld je aan bij het Sportcampagneteam in je gemeente

2242
23 okt 2017

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht worden door het NOC*NSF de komende periode in zoveel mogelijk gemeenten Sportcampagneteams ingericht. Samen met de lokale sportorganisaties gaan deze teams campagneacties opzetten om sport onder de aandacht te brengen van de politiek.

Jouw hengelsportvereniging kan daarbij aansluiten. Als je vereniging bijvoorbeeld een eigen accommodatie of andere voorzieningen wil. Of als er vanwege waterplantenoverlast meer gemaaid moet worden. Dit is het moment om deze wensen aan de politiek kenbaar te maken. In een sportcampagneteam van jouw gemeente doe je dit samen met de andere sportverenigingen. Samen met andere sportverenigingen staan we immers sterker.

Klik op onderstaande kaart om naar de interactieve kaart op de Sportcampagneteam NL website te gaan. Hier kun je zien of er al een sportcampagneteamleider voor jouw gemeente actief is en wie de provinciaal coördinator is. Als er al een sportcampagneteamleider is, neem dan vooral contact met hem of haar op. Als er nog geen sportcampagneteamleider in jouw gemeente actief is kun je je hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier.Laat je federatie weten als jouw vereniging hiermee aan de slag gaat. Voor eventuele vragen hierover kun je het beste bij de federatie terecht.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide