Vis & water

Update ontheffing zegenvisserij

3452
03 apr 2018

Zoals in eerdere berichten is vermeld heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Visserijbedrijf Klop volkomen onverwacht ontheffing verleend om van 2 t/m 7 april met de zegen te vissen. Vandaag vindt hier overleg over plaats tussen Sportvisserij Zuidwest Nederland en de RVO. Zodra daar meer nieuws over bekend is, lees je dit op onze website.

Nadat het nieuws van de verleende ontheffing vrijdagmiddag laat bekend werd, is door Sportvisserij Zuidwest Nederland direct werk gemaakt van een afspraak met de RVO. Die vindt vandaag plaats, waarna later vanmiddag of anders uiterlijk morgenochtend een update volgt op de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland. Daarin zal worden beschreven welke stappen Sportvisserij Zuidwest Nederland in samenwerking met Sportvisserij Nederland zal gaan nemen. In de tussentijd roepen we iedereen - ondanks de begrijpelijkerwijs hoog oplopende emoties - op om kalm en beheerst te blijven en niet op eigen initiatief actie te ondernemen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.