Vis & water

Vissen tellen tijdens de Week van Ons Water

3001
23 apr 2018

Van 5 tot en met 13 mei is de Week van Ons Water. Tijdens deze week kun je mee doen aan allerlei activiteiten die met water te maken hebben. Sportvissers kunnen hun vangsten registreren op www.mijnvismaat.nl of via de App en maken kans op mooie prijzen.

We kunnen niet zonder water en Nederland is een waterland pur sang. Schoon, veilig en voldoende water is echter niet vanzelfsprekend. Daarom wordt er tijdens de Week van Ons Water extra aandacht gegeven aan water. Water is super belangrijk voor de mens en natuurlijk al helemaal voor de vissers en onze geliefde vissen.

Er zijn veel organisaties die werken met water. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Rijk, Rijkswaterstaat, het waterschap of hoogheemraadschap, het drinkwaterbedrijf, de gemeente en de provincie en natuurlijk Sportvisserij Nederland.

Door vangsten te registreren kun jij als sportvissers een eigen bijdrage leveren over het water en wat er in dit water leeft. Gegevens uit MijnVISmaat kan Sportvisserij Nederland o.a. gebruiken de visstand in de gaten te houden en te zien wat voor sportvissers de belangrijkste wateren zijn. 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste naam van een vis? Download dan de vernieuwde vissengids App voor Iphone en Android. 


Een prachtige barbeel geregistreerd op op MijnVISmaat.

De vijf VISmaten met de mooiste vangst, de meeste vissen, de leukste foto en de meest bijzondere vangsten gedurende de week van ons mogen een prijs uitzoeken uit onze webshop. Bovendien maak je kans om met jouw vangt in Hét VISblad te komen.

Voer dus van 5 t/m 13 mei jouw vangst in op www.mijnvismaat.nl of via de App. 

Vang ze!Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.