Vis & water

Evezet NTC Dames en U20: Evezet Trabucco Jeugdteam aan kop

4277
24 sep 2018

Tijdens het eerste weekend van de Evezet Nationale Teamcompetitie voor Dames en U20 wist Evezet Trabucco Jeugdteam het best om te gaan met de weersomstandigheden. In de regen, storm en onweer visten Collin Besseling, Nick Eestermans, Teun Janssen, Mart Klein Wolterink en Yannick Besseling onder leiding van teamcaptain Frans van Berkel zich naar slechts 29 punten. Op de voet gevolgd door het Van Den Eynde Turboteam (33 punten) en SV Limburg 1 (40 punten).

De wedstrijd werd nog een keer stilgelegd vanwege de bizarre weersomstandigheden. Gebroken hengeldelen en verkleumde handen die amper nog vis konden onthaken waren eerder regel dan uitzondering. Toch was het een geslaagd weekend. Op de eerste wedstrijddag wist Collin Besseling ruim 12 kilo vis te vangen en in het tweede bedrijf pakte Twan Swart de dagwinst door bijna 10 kilo aan te bieden. De beide heren staan dan ook respectievelijk 1 en 2 in het individueel klassement.


Slotweekend

Op 13 en 14 oktober staan de volgende - en tevens laatste - twee wedstrijden op het programma. Dan is Landsmeer de uitvalsbasis voor de Evezet Nationale Teamcompetitie Dames en U20. Het Noord Hollandsch Kanaal bij dit pittoreske dorpje staat altijd garant voor veel vis. Prolongeert de equipe van Besseling de titel of liggen er nog andere kapers op de kust? De verschillen zijn klein, dus het belooft een spannend slot van de competitie te worden.


Tussenstand Teams na twee wedstrijden

Uitslag Teams dag 1

Uitslag Teams dag 2

Individuele totaaluitslag na een dag

Individuele totaaluitslag na twee dagen


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide